Konstruktör

Konstruktör

Konstruktör

Sköld Forsberg Byggkonsult AB är ett expansivt företag i Falkenberg. Vi är delaktiga i allt från arkitektur, design, konstruktion, beräkningar, projektledning till besiktning. Vi är ett härligt team som jobbar utifrån ett nyfiket och prestigelöst förhållningssätt. 

Vi söker dig som är konstruktör och har:

  • civil- eller högskoleingenjörsexamen
  • minst 5 års erfarenhet av husbyggnadskonstruktion

Det är meriterande om du kan Revit.

Arbetsuppgifterna består av både projektering och statiska beräkningar. På Sköld Forsberg jobbar vi med den senaste tekniken och projekterar alltid i 3D. Erfarenhet av 3D-projektering i Revit, statiska beräkningar i FEM-design eller ramanalys ser vi som ett stort plus. 

Hos oss får du vara med och påverka utformningen från första skiss fram till färdig byggnad. Du arbetar både självständigt och i team med olika typer av byggnader, allt från industrier och fritidshus till offentliga byggnader och flerbostadshus. 

För att trivas hos oss bör du ha lätt för att samarbeta men också kunna fatta egna beslut. Vi arbetar med många spännande projekt samtidigt och hjälper såväl fastighetsägare, entreprenörer som privatpersoner att omvandla idéer till färdig byggnad – från idé till verklighet.

Ansökan
Sök tjänsten som konstruktör genom att skicka ett personligt brev och CV till jobb@skoldforsberg.se
För mer uppgifter om tjänsten kontakta Peter Emanuelsson på 0346-48 764.