top of page
Medarbetare
Bozo Lukanovic - Sköld Forsberg

Bozo Lukanovic

Delägare. Projektledare och Kontrollansvarig enl. PBL

Bozo är sedan 2010 delägare i bolaget. Han är utbildad byggnadsingenjör med inriktning konstruktion och har en certifiering som kontrollansvarig enl. PBL. Bozo älskar adrenalinet av att tävla och är alltid en god vinnare (och förlorare).

Tel: 0346-48 765

Niklas Grip - Sköld Forsberg

Niklas Grip

Delägare. Projektledare och Kontrollansvarig enl. PBL

Niklas är sedan 2006 delägare i Sköld Forsberg och är utbildad byggnadsingenjör med inriktning konstruktion. Han är certifierad kontrollansvarig med K-behörighet och certifierad passivhusbyggare.

Niklas är annars fotbollstränare och spenderar gärna lediga stunder i löparspåret eller i skidbacken. 

Tel: 0346-48 761

Elisabeth Adolfsson - Sköld Forsberg

Elisabeth Adolfsson

Administratör och Ekonomi. Kvalitets- och Miljösamordnare

Elisabeth sköter Sköld Forsbergs administrativa och ekonomiska avdelning med löner etc. Hon har tidigare erfarenhet inom IT världen, redovisningsekonomi och projektledning. I övrigt är hon en hejare på att fickparkera och stickar, virkar och väver när möjlighet ges.

Tel: 0346-48 768

Maria Holgersson - Sköld Forsberg

Maria Holgersson

Projekt- och projekteringsledare

Maria är utbildad byggnadsingenjör med allmän inriktning och har tidigare arbetat som projektledare och account manager.   

Utöver projektledning tar hon fram A- och bygghandlingar.

Maria älskar att samla vackra stenar och kommer inte sällan hem med ett par kilo i övervikt efter sina utlandssemestrar.

Tel: 0346-216 342

Lars Larsson - Sköld Forsberg

Lars Larsson

Projektledare och Kontrollansvarig enl. PBL

Lars är gymnasieingenjör med inriktning bygg och anläggning och har en gedigen erfarenhet inom småhusbranschen, kommunal projektledning och myndighetsutövning. Väl hemma är han förtjust i att göra hemlagad pasta från grunden.

Tel: 0346-216 347

Gunilla Stafström - Sköld Forsberg

Gunilla Stafström

Besiktningsman

Gunilla är utbildad byggnadsingenjör och har 13 års erfarenhet som projektledare för småhusentreprenader. Gunilla har för övrigt en förkärlek till all form av sport där hennes attribut är smidig.

Tel: 0346-48 766

Malin Grip - Sköld Forsberg

Malin Grip

Besiktningsman och Kontrollansvarig enl. PBL

Malin är utbildad byggnadsingenjör med inriktning konstruktion och har tidigare erfarenheter som projektör och projekteringsledare. Hon är certifierad besiktningsman samt certifierad kontrollansvarig enl. PBL. Malin är surdegsbakare som gärna springer ett och annat maraton. 

Tel: 0346-48 769

Anton_edited_edited.jpg

Anton Larsson

Besiktningsman

Anton är certifierad entreprenadsbesiktningsman, med flera års erfarenhet av projektledning inom småhusbranschen. Utöver arbetet blir de gärna tid i skogen i from av jakt och motion.

Tel: 0346-466 051

Peter Emanuelsson - Sköld Forsberg

Peter Emanuelsson

Konstruktör

Peter är utbildad civilingenjör inom väg- och vattenbyggnad och har arbetat som konstruktör både i Malmö och Halmstad. Han är även en självutnämnd mästare på att steka pannkakor.

Tel: 0346-48 764

Johan Beike - Sköld Forsberg

Johan Beike

Konstruktör

Johan är utbildad byggnadsingenjör med inriktning byggteknik och arkitektur. Har tidigare erfarenheter som BIM-ingenjör och armeringstekniker. På CV:t finns även en kvaltävlingsvinst i fotbollskunskaps-SM.

Tel: 0346-216 343

Magnus Weréen - Sköld Forsberg

Magnus Weréen

Konstruktör

Magnus är utbildad byggingenjör med inriktning konstruktion. Han har en bakgrund inom entreprenadbranschen på produktion och projektering både i Sverige och Norge. Det man inte annars vet om Magnus är att han är utbildad lavintekniker.

Tel: 0346-216 345

Mats Thynell - Sköld Forsberg

Mats Thynell

Konstruktör

Mats är utbildad civilingenjör med en gedigen erfarenhet av byggnadskonstruktioner och arbetar främst som statiker. Utöver arbetet blir det motion, rekreation i skogen och böcker. Gärna historia och geologi.

Tel: 0346-48 763

Hans Lindewald - Sköld Forsberg

Hans Lindewald

Konstruktör

Hans är utbildad civilingenjör

med stor erfarenhet av

byggnadskonstruktioner och

arbetar som statiker.

Utöver arbetet blir det lite

motion och böcker.

Tel: 0346-216 349

Fredrik Lovén - Sköld Forsberg

Fredrik Lovén

Konstruktör

Fredrik är utbildad träarbetare/snickare med yrkesbevis och har flera års erfarenhet inom den branschen. Han har annars ett inre driv för träning och har nyligen fått upp ögonen för padel.

Tel: 0346-216 344

Ebba%202_edited.jpg

Ebba Nilsson

Konstruktör

Ebba är utbildad byggnadsingenjör med inriktning konstruktion.

På fritiden är det att spela fotboll som tar den mesta tiden.

Tel: 0346-466 053

Veronica_edited.jpg

Veronica Lindblom
Arkitekt och certifierad sakkunnig tillgänglighet

Veronica är utbildad arkitekt SAR/MSA och tog sin examen på Chalmers. Hon är också Certifierad Sakkunnig av Tillgänglighet och jobbar med rådgivning, granskning och inventering av tillgänglighet parallellt med traditionellt arkitektarbete. Hon har också ett specialintresse för kreativa processer med en utbildning som innovationsprocessledare. Veronica växte upp i Hälsingland, men sedan några år hittat hem i Falkenberg och är här för att stanna.

Tel: 0346-466 052

Filip Nilsson - Sköld Forsberg

Filip Nilsson
A-projektör

Filip är utbildad byggnadsingenjör med inriktning utformning och arkitektur. Han har under flera år varit med i roddlandslaget och representerat Sverige på flera stora mästerskap. Inte helt otippat gillar Filip träning, helst ute i naturen, gärna i roddbåten eller på cykeln.

Tel: 0346-466 050

Ewa Hansen - Sköld Forsberg

Ewa Hansen

A-projektör och CAD-ansvarig

Ewa är YH–utbildad byggprojektör CAD/BIM och har tidigare erfarenheter som projektör på en arkitektbyrå. Ewa har förmågan att ta sig an extrema utmaningar och tackar inte nej till ett glas bubbel.

Tel: 0346-216 346

William Weibull - Sköld Forsberg

William Weibull
Gestaltningsansvarig arkitekt

William har varit verksam som arkitekt sedan 2013 och har varit involverad i projekt i varierande skala, allt från mindre privatbostäder till stora flerbostadshus och skolbyggnader.

Arkitektur är ett intresse som även återspeglas på fritiden, då resmål ofta består av platser med intressanta byggnadsverk alternativ med bra musik. Annars förläggs den mesta delen av fritiden till att renovera ett gammalt mejeri några kilometer söder om Falkenberg.

Tel: 0346-487 62

Tel: 0346-466 051

Sandra Wallin - Sköld Forsberg

Sandra Wallin

A-projektör

Sandra är utbildad högskoleingenjör och har tidigare erfarenheter som konstruktör av bl.a. hallar och glasfasader. Sandra har flera nyanser av gröna fingrar och odlar gärna ätbara växter i sin trädgård.

Tel: 0346-216 348

Petra_edited.jpg

Petra Strömberg
Arkitekt och certifierad sakkunnig tillgänglighet

Petra är utbildad arkitekt SAR/MSA med bred erfarenhet inom byggnadsarkitektur från stadsbyggnadsprojekt till projektering. 

Batterierna laddar Petra genom resor, trädgårdsodling och en ständig jakt efter det perfekta auktionsfyndet.

Tel: 0346-466 057

Tom Clarke_edited.jpg

Tom Clarke
Konstruktör

Tom är utbildad civilingenjör, Väg- och Vattenbyggnad med inriktning konstruktion i Luleå. Han har bl a jobbat som konstruktör med ombyggnation av ett av Europas största reningsverk. Han tycker det är en ynnest att få komma tillbaka till sin hembygd och att få återupptäcka allt underbart Falkenberg har att erbjuda. Tom är färgad av sin Norrlandssession och ägnar gärna några veckor per år åt fjällvandring med familjen och flugfiske. Tom utforskar gärna skogsstigar runt hemmet i löpskor.

Tel: 0346-466 055

Rasmus Bergström_edited.jpg

Rasmus Bergström
A-projektör

Rasmus är utbildad byggnadsingenjör med inriktning byggteknik och arkitektur. Rasmus kollar gärna på engelsk fotboll efter en dag i skidbacken.  

 .

Tel: 0346-466 056

Martin_edited.jpg

Martin von Sydow 
A-projektör

Martin är utbildad byggnadsingenjör med inriktning byggteknik och arkitektur. På fritiden ägnar han sig mestadels åt styrkelyft och om någon frågar visar han gärna sitt partytrick där han står på händer

Tel: 0346-466 054

Magnus Forssberg - Sköld Forsberg

Magnus Forssberg

Grundare

Magnus är en av de två grundarna till Sköld Forsberg, dåvarande SF byggkonsult. Han är numera pensionär men har fortfarande en del uppdrag inom SF.

Owe Sköld - Sköld Forsberg

Owe Sköld

Grundare

Owe är en av de två grundarna till Sköld Forsberg, dåvarande SF Byggkonsult. Owe är numera pensionär.

JOBBA HOS OSS!

Vi söker alltid efter nya drivna medarbetare.

Har vi ingen tjänst ute just nu är du ändå välkommen att skicka din ansökan till jobb@skoldforsberg.se alternativt kontakta Bozo Lukanovic på 0346-48765 eller Niklas Grip på 0346-48761.

LEDIGA TJÄNSTER

JOBBA HOS OSS
Vägbeskrivning
sköld forsberg arkitekter och ingenjörer karta.jpg

SKÖLD FORSBERG

Sandgatan 1

311 31 Falkenberg

Tel: 0346-800 50
Fax: 0346-800 51

bottom of page