top of page

PROJEKTLEDARE

Sköld Forsberg växer och söker en ny projektledare på heltid till vårt team.

Som projektledare kommer du att arbeta som spindeln i nätet i flera olika typer av projekt. Arbetsuppgifterna består i att driva och leda projekteringsarbeten och byggnadsarbeten och bistå våra kunder till att ta sina byggprojekt från idé till verklighet.

Som projektledare hos oss kommer du arbeta som såväl projektledare, projekteringsledare och byggledare. I flera fall kommer du även att arbeta som Kontrollansvarig enl PBL.

 

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som projektledare. Är du certifierad kontrollansvarig enl PBL eller BAS-P ses det som ett plus men det är inget krav.


Sköld Forsberg är ett expansivt företag i Falkenberg med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är ett härligt team som jobbar utifrån ett nyfiket och prestigelöst förhållningssätt. För att trivas hos oss bör du ha lätt för samarbete men också kunna ta egna beslut. Vi arbetar i högt tempo med många spännande projekt samtidigt och hjälper såväl fastighetsägare, entreprenörer som privatpersoner att omvandla idéer till färdig byggnad - Från idé till verklighet.

 

 

ANSÖKAN
Sök tjänsten som konstruktör genom att skicka ett personligt brev och CV till jobb@skoldforsberg.se. För mer uppgifter om tjänsten kontakta Bozo Lukanovic på 0346-487 65.

bottom of page