top of page

KONSTRUKTÖR

Vi söker en konstruktör som är civil- eller högskoleingenjör med minst 5 års erfarenhet av husbyggnadskonstruktion. Hos oss får du vara med och påverka utformning från första skiss fram till färdig byggnad. Du arbetar både självständigt och i team med olika typer av byggnader, allt från industri och fritidshus till flerbostadshus.

 

Arbetsuppgifterna består av både projektering och statiska beräkningar. På Sköld Forsberg jobbar vi med den senaste tekniken och projekterar alltid i 3D. Erfarenhet av 3D-projektering i Revit, statiska beräkningar i FEM-design eller ramanalys ser vi som ett stort plus.


Sköld Forsberg är ett expansivt företag i Falkenberg med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är ett härligt team som jobbar utifrån ett nyfiket och prestigelöst förhållningssätt. För att trivas hos oss bör du ha lätt för samarbete men också kunna ta egna beslut. Vi arbetar i högt tempo med många spännande projekt samtidigt och hjälper såväl fastighetsägare, entreprenörer som privatpersoner att omvandla idéer till färdig byggnad - Från idé till verklighet.

 

 

ANSÖKAN
Sök tjänsten som konstruktör genom att skicka ett personligt brev och CV till jobb@skoldforsberg.se. För mer uppgifter om tjänsten kontakta Bozo Lukanovic på 0346-487 65.

bottom of page