top of page

ARKITEKT

Vi söker en arkitekt med arkitektutbildning eller motsvarande med några års erfarenhet av husbyggnadsprojektering. Du kommer att jobba som handläggande arkitekt med möjlighet till inflytande och gestaltning. Arbetsuppgifterna innefattar uppdrag som tidiga skisser och utredningar men även färdiga projekteringar. Projekten består av olika typer av byggnader, allt från industri och fritidshus till flerbostadshus.

 

På Sköld Forsberg jobbar vi med den senaste tekniken och projekterar alltid i 3D, där erfarenhet av Revit är en fördel. Du som arkitekt är trygg i din yrkesroll och uppskattar att få ansvar för din uppgift.

Sköld Forsberg är ett expansivt företag i Falkenberg med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är ett härligt team som jobbar utifrån ett nyfiket och prestigelöst förhållningssätt. För att trivas hos oss bör du ha lätt för samarbete men också kunna ta egna beslut. Vi arbetar i högt tempo med många spännande projekt samtidigt och hjälper såväl fastighetsägare, entreprenörer som privatpersoner att omvandla idéer till färdig byggnad - Från idé till verklighet.

 

ANSÖKAN
Sök tjänsten som arkitekt genom att skicka ett personligt brev och CV till jobb@skoldforsberg.se. För mer uppgifter om tjänsten kontakta Bozo Lukanovic på 0346-487 65.

bottom of page